Danny ja Josef

Danny ja Josef

torstai 11. maaliskuuta 2010

Amiga, e bem dificil esquecer voce! Ystävä, aika vaikea unohtaa sinut!

Amizade

Tänään on torstai ja maaliskuun 11. päivä. Aurinko on paistanut, mutta olemme saaneet sadettakin ja tuuli on tosi kova. Asteita on +2 astetta.
Tänään sain laboratoriovastauksetkin kuulla uudelta lääkäriltäni puhelimitse ja kaikki on hyvät(?). Tosin verensokerini on hieman koholla, mutta silti on hyvät. Ja ilmeisestikään minun ei tarvitse mennä kokeisiin enää(?), koska hän ei siitä ainakaan mitään maininnut. Vai pitääköhän minun sitten taas vuoden päästä varata puhelinaika ja pyytää itse kokeisiin? No, aika näyttää sitten!
Mutta tänään aamulla sain ison nuken mekon valmiiksi ja aloitin jo hattuakin. No, sekin on aika iso juttu, koska nukella on niin paksut hiukset, että hattu pitää olla iso ja hurmaava myös. Mutta aina välillä virkkaan sitä hattuakin.
Nyt vain odottelemme postin tuloa, sillä on jo iltapäivä pitkällä eikä postia ole näkynyt. No, emme saa verhoja ulos ilman postin tuomaa lappusta. Mutta tänään on postin kulku tosi hidasta ehkäpä huonon kelin ja kovan tuulen vuoksi.
Mutta nyt menen virkkaamaan hattua, jotta saisin senkin pian valmiiksi ja pääsisin aloittamaan toiselle isolle nukelleni mekkoa noista eilen saaduista langoista.
Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja nauttikaa kättenne töistä ja pitäkää itsestänne huolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti