Danny ja Josef

Danny ja Josef

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

AARTEITA JA ENKELEITÄ

Tänään on keskiviikko ja 6. päivä huhtikuuta. Vettä on satanut, mutta maata on jo näkyvissä puiden juurilla, jippii. Maanantaina satoi, tiistaina paistoi aurinko ja tänään keskiviikkona satoi, no, mutta huomenna pitäisi sitten taas paistaa aurinko. Aurinkohan kuivattaa maan pinnan sateen jäljiltä ja molemmat tekevät hyvää kasveille kuin myös ihmisille. Ennen vanhaan juostiin sateessa ja se olikin kivaa ja otettiin sadevettä ämpäreihin, jolla pesimme hiuksemme ja sekin teki hyvää.


Tänään saimme uuden, ison näytön ja kyllä se onkin komia, oli sitten poika tahi tyttö. Ja kaikki toimii nyt kuin rasvattu silli. Eilen olinkin aivan onneton, kun tämä koneeni ei toiminut yhtäkkiä hajonneen näytön vuoksi. No, onhan meillä kaksikin läppäriä, mutta toinen on liian pieni ja toinen aataminaikuinen. Mutta minä kudoin ja kudoin...ja välillä heittelin Aappaa Sirulle. Sitten purkasin hieman, kun kuvio ei ollutkaan oikein. No, onneksi sitten iltasella Sirukin rauhoittui ja antoi minun kutoa rauhassa ja samoin tänään olen kutonut ja nyt tulee aivan oikeaa kuviota. Huomenna se on jo pitkällä...


Eilen sain onnekseni skannattua pitkästä aikaa kaikenlaista kivaa ja minulle arvokasta. Mutta nyt kuitenkin toivotan teille aikille täällä vierailijoille oikein mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä!
Tämän on kirjoittanut äitini mammani puolesta albumiini...

...ja tämän skannasin Enkelikirjastani jälleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti