Danny ja Josef

Danny ja Josef

lauantai 28. toukokuuta 2011

ITSETEHTYJÄ TAULUJA

Tänään on lauantai ja jo 28. päivä toukokuuta. Päivä on ollut hyvin pilvinen, sateinen ja kolea ja tuulinen. Asteita on vain +13, mutta kesäkuun vaihtuessa on luvattu jopa helteitä. Näinhän se pitää ollakin, että kun kesä alkaa, niin se alkaa lämpimillä ilmoilla. Ja koulutkin loppuvat viikon kuluttua, joten aurinkoahan sitä silloin odotellaan ilmestyväksi taivaalle. Koululaisilla alkaa pitkä vapaus, josta varmasti jokainen lapsi nauttii.


Eilen sain teritettyä rakkaalleni sukat ja minusta ainakin niistä tuli tosi hyvätkin ja näin sanoo saajakin. Ja kun saaja on tyytyväinen, niin silloin voi tekijäkin olla tyytyväinen.


Tänään olen hieman katsellut koneelta vanhoja kuvia ja kyllä niitä onkin paljon. Minunhan piti jo keväällä siivota koneeni ja järjestää Buffalosta kuvia Albinoon, mutta ei se niin helppoa ollut ja keskenhän se taas jäi. Mutta onhan näitä päiviä ja jos on voimia, niin silloin siivoan koneeni. Nyt ei ole voimia sellaiseen tarkkaan työhön. Mutta omat pupusukkani ovat jo kantapäässä asti, joten kyllähän nekin siinä valmistuvat piakkoin.


Mutta tällaisia kauniita tauluja löysin koneeltani, jotka olen joskus itse tehnyt.



Mutta nyt toivotan teille kaikille oikein leppoisaa lauantaita ja mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti